۱۳۸۸ بهمن ۱۲, دوشنبه

اطلاعاتی پیرامون شهر توریستی نمک آبرود- ویژه سفر دانشجویی


مجموعه ی تفریحی شهر بازی و قایق سواری نمک ابرود






يكي از بخشهاي مهم توريستي نمك آبرود تله كابين است. اين تله كابين كه در جنوب شرقی شهرك نمك آبرود واقع شده , امكان صعود به بالاي قله زيباي مدوبن را فراهم مي كند. قله كوه مدوبن , با داشتن امكانات پذيرايي مسافرين و همچنين اختلاف دماي حدود ۱۰ درجه سانتيگراد نسبت به پاي كوه در ماههاي گرم سال فضاي دلنشين و خاطره انگيزي را براي گردشگران خواهد داشت . تله كابين نمك آبرود داراي ۴۲ كابين ۴ نفره مي باشد كه با سرعت ۳ متر بر ثانيه مسير ۲۱۰۰ متري را كمتر از ۱۲ دقيقه طي مي كند , ارتفاع دكل تله كابين بين ۴ الی ۴۹ متر متغییر است. متوسط جابجايي مسافرين در طول سال با توجه به موقعيت جغرافيايي و اقليمي منطقه و همچنين ايام تعطيل سال متفاوت بوده بطوريكه در ايام غير تعطيل بين ۷۰۰ الي ۱۰۰۰ (نفر در روز) و در ايام تعطيل بين ۲۵۰۰ الي ۳۵۰۰ (نفر در روز) متغير است.
ساعات كار
شروع كار تله كابين با توجه به حجم مسافران از ساعت ۸ الي ۲۳ ادامه مي يابد كه در قبال فروش بليط به ازاي هر نفر 30000 ريال و محاسبه تقريبي هر ساعت ۳۰۰ نفر , امكان اتمام بليط در روزهاي تعطيل سال به لحاط حجم زياد مسافران تا قبل از ظهر وجود دارد.
ویژگیها
تله كابين نمك آبرود در نوع خود در بين شركتهاي ديگر داخلي و خارجي به لحاظ نگهداري و سرويس دهي موجود مورد توجه قرار گرفته بطوريكه امنيت مسافران در اولويت كار قرار داده است.خط تله كابين جهت امنيت بيشتر هر روز بازبينی شده و کليه تعميرات و یا تعويض قطعات بصورت روزانه و يا سالانه (تعويض چرخهای دکل , لاستیکهای دکل , بلبرينگها و ... ) انجام می شود. لازم به ذکر است که تا کنون هيچگونه حادثه ای در تله کابين اتفاق نیفتاده است و در صورت قطع برق , یک دستگاه ژنراتور و یک موتور برق اضطراری عملیات تخليه خط را انجام می دهد. كليه سيستمها بطور اتوماتيك نواقص و اشكالات سيستم را رديابي و آن را به اطلاع كارشناس مربوطه مي رسانند و از این رو تله كابين دارای امنيت كامل است . اگر هنگام انتقال مسافر قرقره كابين از روي كابل خارج شود توسط سيستم بطور خودكار كابين مي ايستد و هشدار به متصدي سيستم داده خواهد شد.


اطلاعات مورد نياز گردشگران > راههاي رسيدن به نمك آبرود

استان مازندران بر سر راههاي مهم ارتباطي كشور قرار گرفته بطوريكه اين راهها مازندران را به استانهاي گلستان در شرق و گيلان درغرب و تهران و سمنان در جنوب وصل مي كند . اين راه ها به سه دسته آسفالته ، راه آهن و آبي تقسيم مي شوند . در شرق مازندران راه آسفالته مازندران به مشهد قرار دارد و در غرب آن راههاي آسفالته به چهار شاخه تقسيم مي گردد :
۱) جاده كناره كه به گيلان وصل مي شود
۲) جاده چالوس (كندوان) كه به كرج و تهران وصل مي شود .
۳) جاده هراز كه مازندران را به تهران وصل مي كند و كوتاه ترين راه ارتباطي است .
۴) جاده فيروزكوه كه از طريق ورسك به تهران وصل مي شود ، اين راه ها نقش مهمي در اقتصاد منطقه دارند .
را ه آهن
راه آهن مازندران در مسیر گرگان به تهران از شهرهای مهمی چون بهشهر , ساری , قائم شهر می گذرد و از نظر حمل کالا و مسافر حائز اهمیت است
راه هاي آبي
مهمترين راه آبي ، درياي خزر است كه با كشورهاي شوروي سابق و اروپائي ارتباط بازرگاني برقرار مي كند . بسياري از شهرهاي مازندران در كنار اين دريا قرار دارند ليكن تنها بندر مهم و فعال اين استان بندر نوشهر مي باشد كه هر ساله حدود ۱۰۰ كشتي بازرگاني در اين بندر به مقدار ۴۰۰ هزار تن كالا تخليه و بارگيري مي كنند .
راه هاي هوايي
در استان مازندران در شهرهاي رامسر – نوشهر – ساري- فرودگاههاي داخلي ساخته شده و هواپيماهاي مسافربري داخلي در آنجا به امور ترابري هوايي مي پردازند .




0 نظر:

ارسال یک نظر